Rólunk

1%

Amennyiben cége szeretné támogatni céljainkat, a Polgárvilág Alapítvány számlaszámán teheti meg. Adománya közhasznúnak minősül, ezért a befizetés nem csak költségként számolható el, de 20 százaléka a társasági adó alapjából is leírható. Az adókedvezmény megduplázható, ha alapítványunkkal tartós adományozási szerződést köt. 

Kérjük, hogy az átutalásnál cége bankszámláját használja. A közlemény rovatban jelölje meg azt az emailcímet, amelyre a hírlevelet, meghívókat várja.

A következő támogatói csomagok közül választhat:

háromhavi
arany

15 000 Ft

ÉVES
EZÜST

34 000 Ft

ÉVES
BRONZ

20 000 Ft

ÉVES
arany

60 000 Ft

Bronzfokozatú támogatóknak minden hétköznap megküldjük a Válasz Online hírlevelét, ezüst fokozatú támogatók emellé meghívást kapnak a Válasz Online klubestjeire, aranyfokozatú támogatóink pedig exkluzív rendezvényeinkre.

A cégek évi 300 ezer forintos vagy annál nagyobb összegű befizetéssel alapítványunk gyémántfokozatú támogatóivá válhatnak.

A befizetésről szóló igazolást a következő hónap tizedik napjáig adjuk postára cége székhelyének címére.

A befizetéssel elfogadja, hogy emailcímét és a támogatási kategóriájának adatait az alapítvány átadja a Válasz Online Kiadó Kft.-nek, és ezekre a továbbiakban a Válaszonline.hu honlapon található GDPR szabályzat lesz érvényben. 

Az anonimitást kérő támogatók számára – a magyar jogszabályi előírásoknak megfelelően – adománygyűjtő ládát rendszeresítettünk. 

További kérdéseit a tamogatas@valaszonline.hu címen vagy a +36 70 593-8989-es telefonszámon teheti fel.